Uncategorized

Velkommen

Velkommen til biografi-podden, min splitter nye podcast hvor jeg vil fortelle om kjente, og noen ganger mindre kjente, personligheter. Dette er først og fremst historiske personer som på et eller annet vis har utmerket seg. Noen med fantastisk suksess i næringslivet, andre har vært enestående i idrett eller kunstverden. Noen var tilsynelatende hyggelige mennesker, mens andre var, hva skal vi si, mer utfordrende typer. Noen av dem var åpenbart ekstremt ambisiøse, og nesten besatte, mens andre fløyt kanskje mer på talentet. Alle var enestående og unike persomligheter. 

Noen av dem jeg vil fortelle om høres kanskje utrolige ut, utrolige i betydningen ikke til å tro. Uansett, de er, eller var snarere, like fullt mennesker av kjøtt og blod, og de er interessante mennesker med spennende historier. Jeg håper du vil synes historiene deres er like fascinerende som jeg gjør.  

Jeg heter Lars Børresen, og jeg er har lagd denne podcasten. Jeg er for tiden i Beijing, men skal snart tilbake til Oslo og Norge.

Kategorier:Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s